Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 800 6262

Covid-19 ενημέρωση

Από την αρχή της κρίσης που μας ταλαιπωρεί όλους, κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μπορέσουμε ν ανταποκριθούμε στη τεράστια ζήτηση και τον όγκο παραγγελιών που λαμβάνουμε. Έτσι, αναγκαστήκαμε να κάνουμε κάποιες προσωρινές αλλαγές στη λειτουργία μας οι οποίες πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσουν να σας εξυπηρετήσουμε όσο γίνεται καλύτερα. Μια από αυτές είναι πως μέχρι να τελειώσει η κρίση δε δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες. Αυτό το κάνουμε γιατί πρέπει να κρατήσουμε τις γραμμές μας ελεύθερες για εργασίες που αφορούν τη ταχύτερη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1-2 ημέρες εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα τα προϊόντα (υπάρχει ένδειξη για το υπόλοιπο κάθε είδους στη σελίδα του). Αν κάποιο προϊόν δεν υπάρχει θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Αν υπάρχει προϊόν για το οποίο δεν έχουμε σαφή εικόνα παραλαβής αποθέματος, αυτό θα εμφανίζεται με την ένδειξη “Εξαντλημένο” και δε θα μπορείτε να το κάνετε προ-παραγγελία.

Οι εταιρίες ταχυμεταφορών αντιμετωπίζουν τεράστιο φόρτο εργασίας και έτσι οι παραδόσεις γίνονται σε 2-3 ημέρες (σε νησιωτικούς προορισμούς και απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος αυτό μπορεί να είναι μεγαλύτερος).  Η πρόταση μας είναι να ζητάτε να παραλάβετε τη παραγγελία σας από το κατάστημα της courier της περιοχής σας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε στο πεδίο “Σημειώσεις Παραγγελίας” της παραγγελίας σας πριν την ολοκλήρωση αυτής. Σημειώστε τα παρακάτω:

  1. Την ημέρα της αποστολής της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα SMS με τον αριθμό της αποστολής και την εταιρία courier που στείλαμε τη παραγγελία σας (ACS, Elta Porta Porta). Αυτό θα σας βοηθήσει να ανιχνεύσετε τη παραγγελία σας πολύ γρήγορα.
  2. Αν επιθυμείτε να στείλουμε τη παραγγελία σας με συγκεκριμένη εταιρία ταχυμεταφορών, από αυτές που συνεργαζόμαστε (ACS, Elta Porta Porta), θα πρέπει να μας το δηλώσετε στο πεδίο “Σημειώσεις Παραγγελίας” της παραγγελίας σας.
  3. Προτιμήστε να πληρώσετε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή με κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής στη τράπεζα για να μην έρθετε σ επαφή με χαρτονομίσματα.
  4. Παρόλο που αρκετές εταιρίες προχώρησαν σε σημαντική αύξηση του κόστους αποστολής, το Papilio.gr ΔΕ θα κάνει καμία αύξηση στο κόστος μεταφορικών.
  5. Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα προφύλαξης κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης και αποστολής των παραγγελιών σας.

Στο Papilio.gr θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να σας στείλουμε τις παραγγελίες σας το ταχύτερο δυνατό. Ζητάμε τη κατανόηση και την υπομονή σας για τις όποιες καθυστερήσεις. Καλή δύναμη σε όλους!

 

 

0
Προστέθηκε στο καλάθι