Από την αρχή της κρίσης που μας ταλαιπωρεί όλους, κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μπορέσουμε ν ανταποκριθούμε στη τεράστια ζήτηση και τον όγκο παραγγελιών που λαμβάνουμε. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1-2 ημέρες εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα τα προϊόντα (υπάρχει ένδειξη για το υπόλοιπο κάθε είδους στη σελίδα του). Αν κάποιο προϊόν δεν υπάρχει θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Αν υπάρχει προϊόν για το οποίο δεν έχουμε σαφή εικόνα παραλαβής αποθέματος, αυτό θα εμφανίζεται με την ένδειξη “Εξαντλημένο” και δε θα μπορείτε να το κάνετε προ-παραγγελία.

Οι εταιρίες ταχυμεταφορών αντιμετωπίζουν τεράστιο φόρτο εργασίας και έτσι οι παραδόσεις γίνονται σε χρόνους μεγαλύτερους από αυτούς που αναφέρουμε ως ενδεικτικούς. Η πρόταση μας είναι να ζητάτε να παραλάβετε τη παραγγελία σας από το κατάστημα της courier της περιοχής σας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε στο πεδίο “Σημειώσεις Παραγγελίας” της παραγγελίας σας πριν την ολοκλήρωση αυτής. Σημειώστε τα παρακάτω:

  1. Την ημέρα της αποστολής της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα SMS και ένα email με τον αριθμό της αποστολής και την εταιρία courier που στείλαμε τη παραγγελία σας (ACS, Elta Porta Porta). Αυτό θα σας βοηθήσει να ανιχνεύσετε τη παραγγελία σας πολύ γρήγορα.
  2. Αν επιθυμείτε να στείλουμε τη παραγγελία σας με συγκεκριμένη εταιρία ταχυμεταφορών, από αυτές που συνεργαζόμαστε (ACS, Elta Porta Porta), θα πρέπει να μας το δηλώσετε στο πεδίο “Σημειώσεις Παραγγελίας” της παραγγελίας σας.
  3. Προτιμήστε να πληρώσετε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή με κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής στη τράπεζα για να μην έρθετε σ επαφή με χαρτονομίσματα.
  4. Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα προφύλαξης κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης και αποστολής των παραγγελιών σας.
  5. Πριν μας καλέσετε, ελέγξτε πως έχετε πρόχειρο τον αριθμό παραγγελίας και τα στοιχεία της παραλαβής που μας έχετε δηλώσει.

Στο Papilio.gr θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να σας στείλουμε τις παραγγελίες σας το ταχύτερο δυνατό. Ζητάμε τη κατανόηση και την υπομονή σας για τις όποιες καθυστερήσεις. Καλή δύναμη σε όλους!

Ανανέωση 10/12: Από σήμερα και μέχρι ν αποσυμφορηθούν οι εταιρίες ταχυμεταφορών σταματάμε να δεχόμαστε παραγγελίες για προορισμούς εκτός Αττικής. Εκτός Αττικής μπορούν ν σταλούν δέματα μέσω μεταφορικής για πελάτες με τιμολόγιο.