Χριστουγεννιάτικες Φωτογραφίες | Οικιακοί Εκτυπωτές

Χριστουγεννιάτικες Φωτογραφίες | Οικιακοί Εκτυπωτές

Ψάχνετε τρόπους να ομορφύνετε τα φετινά χριστούγεννα και να δώσετε μία ευχάριστη και γιορτινή νότα; Φέτος διανύουμε όλοι μας μία ιδιαίτερη συγκυρία. Τις μέρες των γιορτών, συνειδητοποιούμε περισσότερο και βιώνουμε πιο έντονα το πλήγμα της καραντίνας. Κάθε χρόνο μοιραζόμαστε αυτές τις στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους, ενώ φέτος θα πρέπει με ατομική ευθύνη να στερηθούμε αυτές τις συγκεντρώσεις. Ωστόσο το γιορτινό κλίμα μπορεί να δημιουργηθεί και με εναλλακτικούς τρόπους! Μία οικογενειακή φωτογράφιση με τους αγαπημένους μας στο σπίτι, σίγουρα θα κάνει τις φετινές γιορτές αξέχαστες και θα μας γεμίσουν χαμόγελα. Τα σύγχρονα κινητά και οι φωτογραφικές μηχανές που διαθέτετε θα βοηθήσουν αυτήν την ευχάριστη δραστηριότητά σας. Για την εκτύπωση των φωτογραφιών σας, θα φανεί χρήσιμος ένας οικιακός εκτυπωτής σας που σε συνδυασμό με την καλή επιλογή φωτογραφικού χαρτιού θα απογειώσουν το αποτέλεσμα σας. Ποιος είναι όμως ο καταλληλότερος οικιακός εκτυπωτής για την εκτύπωση φωτογραφιών;

Οικιακοί εκτυπωτές και φωτογραφίες.

Η αλήθεια είναι πως η επιλογή του κατάλληλου εκτυπωτή για οικιακή χρήση θα δώσει ‘επαγγελματικό αποτέλεσμα’ στις φωτογραφίες σας. Ο εκτυπωτής που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει ιδανικά να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Να εκτυπώνει κυρίως φωτογραφίες, γραφικά και κείμενα.
  • Να έχει δυνατότητες εκτύπωσης σε απλό χαρτί, γυαλιστερό χαρτί, ετικέτες, αλλά και σε κάρτες.
  • Να επικεντρώνεται στην ποιότητα εκτύπωσης και όχι απαραίτητα στην ταχύτητα.
  • Να απευθύνεται σε λίγους χρήστες και σε περιορισμένη συχνότητα (2-3 φορές εβδομαδιαία)

Ένας ιδανικός τύπος εκτυπωτών για τις παραπάνω λειτουργίες είναι οι εκτυπωτές Inkjet. Οι συγκεκριμένοι εκτυπωτές με την τεχνολογία που διαθέτουν χρησιμοποιούνται ιδανικά για οικιακή αλλά παράλληλα και για συγκεκριμένη επαγγελματική χρήση. Η διαδικασία εκτύπωσης φωτογραφιών στους συγκεκριμένους εκτυπωτές, πραγματοποιείται με τον ψεκασμό του χαρτιού. Αυτό δίνει ένα άριστο αποτέλεσμα σε όλα τα είδη χαρτιών και υλικών εκτύπωσης. Δεν είναι απαιτητή η λειτουργία θέρμανσης όπως συμβαίνει με εκτυπωτές άλλης τεχνολογίας.

Μοντέλα εκτυπωτών για αποτύπωση φωτογραφιών.

Inkjet Canon Pixma iP7250

Οι 5 ανεξάρτητες δεξαμενές μελανιού, παρέχουν ανάλυση 9600 x 2400 dpi. Έτσι παράγει έγγραφα και φωτογραφίες σε υψηλή ταχύτητα και ποιότητα. Η δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi που περιλαμβάνει, εξυπηρετεί στο να χρησιμοποιείται και από άλλους χρήστες μέσω των φορητών συσκευών τους.

HP Officejet Pro 8218

Οι δυνατότητες εξοικονόμησης που διαθέτει μειώνουν αισθητά το κόστος εκτυπώσεων. Ακόμη και σε ερασιτεχνικές λήψεις από φορητές συσκευές, κινητά και low badget φωτογραφικές μηχανές, διαχειρίζεται άψογα τις εκτυπώσεις των φωτογραφιών σας.

Inkjet Epson L310

Ο συγκεκριμένος εκτυπωτής διαθέτει μελάνια 4 χρωμάτων και 2 φυσαλίδια μαύρου μελανιού κατά την παράδοσή του και είναι έτοιμος για χρήση.Είναι πολύ γρήγορος και οικονομικός. Προσφέρει επαγγελματικές εκτυπώσεις μεγάλης ανάλυσης και μπορείτε να εκτυπώνετε με άνεση φωτογραφίες, γραφικά και έγγραφα.

Canon Pixma iP2850

Ένας σχεδόν αθόρυβος εκτυπωτής  οικονομικός και συμπαγής. Είναι κατάλληλος για να εκτυπώνετε τις φωτογραφίες σας στο σπίτι. Ο δίσκος εισόδου χαρτιού 60 σελίδων που διαθέτει και τα 2 ξεχωριστά μελάνια εκτύπωσης έγχρωμο και μαύρο, διευκολύνουν τις εκτυπώσεις σας. Εξασφαλίζει συμβατότητα με όλους τους υπολογιστές, χάρη στη σύνδεση USB 2.0.

Προτεινόμενα Προιόντα για τους εκτυπωτές Inkjet

pgi-570-cli-571-multipack                t2996    603xl set               canon 580xxl/581XXL set

PGI-570XL/CLI-571XL            T2996 EPSON                   EPSON 603XL               580XXL/581XXL Canon set

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

blank