Μελάνια και Οικονομία στις Εκτυπώσεις μας.

Πώς θα εξασφαλίσετε το χαμηλότερο κόστος στις εκτυπώσεις σας;

Χωρίς μελάνι ή τόνερ ο εκτυπωτής μας είναι ένα άχρηστο κουτί  χωρίς λειτουργικότητα και καμία απολύτως δυνατότητα εκτύπωσης.

Χωρίς ποιοτικά μελάνια και αναλώσιμα, ο εκτυπωτής σας μπορεί να σας κοστίσει μακροχρόνια πολλά χρήματα και να έχει κακής ποιότητας εκτυπώσεις.

Ποια βήματα ακολουθούμε για χαμηλότερο κόστος στις εκτυπώσεις μας;

Υπάρχει ολόκληρη οικονομία γύρω από τα μελάνια και έχουμε κάνει την εξής έρευνα:

1.Εάν αγοράζετε μαύρο μελάνι τρεις φορές το χρόνο, το κόστος σας θα είναι μεταξύ 60-120 ευρώ ανάλογα τη μάρκα και το μέγεθος. Τα έγχρωμα μελάνια είναι πιο ακριβά, και κυμαίνονται μεταξύ 75 – 150 ευρώ το χρόνο, ανάλογα με τη συχνότητα της χρήσης. Αν αναλογιστείτε ότι μπορείτε να αγοράσετε καινούργιο οικιακό εκτυπωτή για 50-100 Ευρώ, το ποσό που θα ξοδέψετε σε μελάνι και τόνερ θα είναι πιο ακριβό από το αρχικό κόστος του εκτυπωτή.

2.Η αλήθεια είναι ότι το μελάνι και το τόνερ έχουν ένα κόστος. Για τον λόγο αυτό, προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε όσο περισσότερο μελάνι μπορούμε, καθώς το να αλλάζουμε εκτυπωτή κάθε φορά που τελειώνουν τα αναλώσιμα, δεν είναι λύση.

3.Ένα μεγάλο μυστικό είναι να μην αλλάζουμε μελάνι όταν βγει η ένδειξη “Το μελάνι τελειώνει”. Στους περισσότερους εκτυπωτές η ένδειξη εμφανίζεται όταν το μελανοδοχείο έχει φτάσει στο 20%.

Περιμένουμε τα δικά σας tips με σχόλιο κάτω από το άρθρο μας. Επιλέξτε για τις αγορές στα μελάνια του εκτυπωτή σας και την υπόλοιπη γραφική ύλη το papilio.gr! Οικονομικά και ποιοτικά, εξασφαλίζει για εσάς την καλύτερη after sales εξυπηρέτηση!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

blank