Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από το κατάστημα μας, φέρουν εγγύηση καλής λειτουργίας. Πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους όρους εγγύησης ανάλογα με τη κατηγορία προϊόντος, όπως αυτές αναφέρονται παρακάτω:

  • Συμβατά μελάνια & toner: 

    Όλα μας τα συμβατά μελάνια & toner έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας. Σε αυτό περιλαμβάνεται πως το μελάνι που θα σας παραδώσουμε δε θα έχει διαρροές και θα λειτουργήσει άψογα. Αν το μελάνι που σας παραδώσαμε, δεν εκτυπώνει σωστά από τη πρώτη στιγμή, θα σας το αντικαταστήσουμε άμεσα με καινούργιο. Αν εμφανίσει πρόβλημα μετά από δύο (2) μήνες ή το 60% της χρήσης του (όποιο έρθει πρώτο), θα σας κάνουμε έκπτωση 20% στην αγορά του επόμενου. Σε κάθε περίπτωση για να γίνει αντικατάσταση θα πρέπει να μας επιστρέψετε το μελάνι μαζί με μια σελίδα που να δείχνει το πρόβλημα και μια σελίδα αναφοράς χρήσης του.

    Στην εγγύηση άμεσης αντικατάστασης δε περιλαμβάνεται και εγγύηση για λειτουργία με οποιοδήποτε Firmware του κατασκευαστή του εκτυπωτή σας που μπορεί να έχει σαν συνέπεια τη μη αναγνώριση του από τον εκτυπωτή σας.  Αν δεν είστε βέβαιοι πως ο εκτυπωτής σας μπορεί να λειτουργήσει με συμβατά μελάνια, προχωρήστε στη σταδιακή αντικατάσταση τους και όχι σε όλα μαζί αν πρόκειται για έγχρωμο εκτυπωτή. Θα δεχθούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα για όσα μελάνια και toner δεν έχετε χρησιμοποιήσει και βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία. 

  •  ORIGINAL Μελάνια & Toner:

    Όλα τα original Μελάνια & Toner ακολουθούν τους όρους εγγύησης του κατασκευαστή τους.

  • Εκτυπωτές και άλλες συσκευές:

Οι εκτυπωτές και όλες οι άλλες συσκευές που πωλούνται από το κατάστημα μας ακολουθούν τους όρους εγγύησης του εκάστοτε κατασκευαστή.

Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε και ακολουθείστε τις οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης που βρίσκονται μέσα στη συσκευασία αλλά και στο site μας. Θα σας βοηθήσουν να εγκαταστήσετε σωστά το μελάνι στον εκτυπωτή σας και να έχετε απροβλημάτιστες οικονομικές εκτυπώσεις.